Aparatura

 

Clinica noastra este dotata cu aparatura ultramoderna si ultraperformanta.
     Aparatura de radiologie Kodak 9000 C ofera pacientilor posibilitatea de a-si efectua radiografii panoramice, teleradiografii,radiografii de fata,radiografii de sinusuri si ale articulatiilor temporo-mandibulare.Nivelul de radiatii este foarte mic si fidelitatea radiografiilor este impresionanta tehnologia fiind digitala.Programul Kodak folosit poate interpreta radiografiile de profil folosind tehnicile Steiner, Tweed, Rickets, DeLaire, McNamara, lucru deosebit de util in special medicilor ortodonti.
     Cele 2 aparate Kodak folosite pentru radiografii mici ,retroalveolare ofera pacientilor avantajul unei expuneri mici,radiatii foarte mici si fidelitate foarte buna pentru radiografiile digitale efectuate cu ajutorul senzorilor digitali sau placutelor de fosfor, precum si pentru radiografiile pe film developate automat.
     Clinica noastra foloseste in special tehnologie digitala in efectuarea radiografiilor, astfel fiind redus nivelul de radiatii la care este expus pacientul cu 80% fata de aparatele clasice .
     Laserul pe care il avem in dotare are multiple utilizari in endodontie , periodontie, implantologie, poate fi folosit la albiri,incizii nedureroase si cu singerare mult redusa.
     Tratamentele endodontice nu ar putea fi corect efectuate fara motoarele endodontice si apex locatoarele de care dispunem.